A Prematrol összetevői

Néhány szó a Prematrol speciális alkotóiról:

A Passiflora kivonat (Passion flower) gyomor panaszok és feszültség, szorongás ellenszere. Korábban ezt a növényt az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása miatt alkalmazták, például pszihés feszültség oldására. A szakmaibeliek rengeteg energiát fordítottak a Passiflora tényleges hatóanyagának kikutatására, eleinte a harmanalkaloidok csoportját tartották kulcsfontosságúnak,később, viszont a Passiflora elsődleges összetevői a flavonoidok miatt nyugtató hatású ez a növény. Az Passiflóra hatóanyag kivonatát szorongás kezelésére használták európában.

A Nyugat- Afrika partvidékén termő Griffonia Simplicifolia növény magjának kivonata (5-hidroxi-triptofán vagy 5- HTP) a szerotonin anyagcsere folyamatait segíti nagymértékben. Ez az anyag felelős a melatonin hormon termeléséért. A szerotonin a viselkedésünket befolyásoló vegyület ami az agyban képződik.Fontos szerepet játszik a hangulatunkban, az étvágyunkban. Ez a természetes adalék az agyban szerotoninná alakuk. A Griffonia megból kivont szerotonin nem marad az idegrendszerben,így teljese mellékhatásmentes, hiszen a többlet feloldódik és kiválasztódik.

A Ginseng növény neve sokaknak ismerős, a keleti természetgyógyászatban fontos szerepet tölt be főleg a koreai gyógyászatban alkalmazzák. Ez a kivonat a vesére van jótékony hatással, de alkalmas impotencia kezelésére és a korai magömlés kezelésére.A növényből készült gyógykészítményekkel a terméketlen férfiakon is segíteni tudnak.

A B6-vitamin segít a szervezetnek az optimális mennyiségű szerotonin termelésében. A B6-vitamin hiányos ember ha pótolja a vitamint kedélyállapota javul.

A folsav:
Tesztek bizonyítják a folsav jelentősen segíti a depresszióban szenvedők gyógyulását. Szintén kutatások támasztják alá, hogy a férfiak egészségesebb gyermekeket nemzenek, és növekszik a spermák száma és mennyisége a folsav hatására

Dózis/kapszula: %napi adag*
B6 Vitamin – 2mg (Pyridoxin, pyridoxal és pyridoxamin, valamint ezek foszfát észterei) 100%
Folsav – 400mcg
Prematrol összetétel: 2,440mg
Passiflora levél-kivonat (Passiflora Coerulea) 4:1
Arginine HCl
Saw Palmetto (Serenoa Repens) (gyümölcs)
Griffonia Simplicifolia (magok) 99% min. 5-hidroxi-triptofán vagy 5- HTP
Galagonya kivonat (gyümölcs)
Koreai Ginseng (Panax Ginseng) (gyökér)
Méhpempő kivonat 1,6%
*A napi adag százaléka egy 2000 kalóriás diétán alapszik.
† Napi adag nincs meghatározva.

Erről olvasott:korai magömlés elleni összetevői