100% garancia

Biztosak vagyunk a Prematrol hatásában, éppen ezért hihetetlen garanciát biztosítunk Önnek!

Nyugodtan megvásárolhatja és használhatja a Prematrolt a korai magömlés ellen, hiszen semmit nem kockáztat vele! Ha nem tetszik visszaküldi mi pedig bármilyen további kérdés nélkül visszafizetjük a pénzét. Ön így semmit nem kockáztat!

Teljesen biztosak vagyunk a Prematrol korai magömlés elleni hatásában abban az esetben ha a teljes kúrát végigcsinálja, éppen ezért egy nagyon egyedi garanciát biztosítunk most Önnek:

A garancia feltétele, hogy Ön egy teljes kúrát végigcsinál (4 doboz ) 3 hónapon keresztül. Ha nem elégedett a tapasztalt hatással, egyszerűen csak küldje vissza nekünk a kibontott és a bontatlan dobozt, mi pedig visszafizetjük Önnek az elköltött pénzt (postaköltség nélkül).

Megőrültünk? Nem!

Teljesen biztosak vagyunk a Prematrol jótékony hatásában, éppen ezért bátran vállaljuk ezt a szinte esztelennek tűnő garanciát. Nem mond többé csődöt -igen!- mi ezt garantáljuk!

Hogyan élhet a garanciával?

Az alábbiakat küldje vissza nekünk:

  • Teljes név és cím ahová a rendelését elküldtük
  • A kinyitott dobozok (az üres fóliákkal) és a kinyitatlan dobozok
  • Egy aláírt kártalanítási kérés

Kérjük küldje el nekünk a dobozokat és a kártalanítási kérést legfeljebb 100 napon belül a vásárlás időpontjától számítva. Miután kézhez kapjuk Öntől ezt a csomagot, kollégáink elvégzik a szükséges ellenőrzéseket, ha mindent rendben találunk visszajuttatjuk Önnek az elköltött összeget, kivéve a postázási költséget, legfeljebb 30 napon belül.

A pénz visszafizetése

Csak abban az esetben tudjuk elfogadni a pénzvisszafizetési kérést, ha visszaküldi Ön nekünk a kibontatlan és kibontott dobozokat, együtt egy aláírt kártérítési kéréssel, melyben Ön kifejezi elégedettlenségét a termékkel kapcsolatosan, és kéri, hogy a befizetett pénzét fizessük vissza. Erre azért van szükségünk, mert ha valamilyen okból kifolyólag Ön nem lenne elégedett a termékünkkel, mi azt a jövőben ki szeretnénk javítani. Mielőtt elpostázáná számunkra a csomagot kérjük ellenőrízze a következőket:

  1. Használta a Prematrol kapszulákat legkevesebb 3 hónapig – hogy elég ideje legyen az eredményeket megtapasztalni
  2. Nem volt 100%-ban elégedett és megkereste csapatunkat, hogy tanácsokat adjanak a termék helyes használatával kapcsolatosan(Támogató csapat elérhetősége:06 70 275 8440)
  3. Nem telt el több mint 100 nap a termék megvásárlásától
  4. Nem volt előző rendelése (ez volt az első)

Bármely csomag, amely nem felel meg az előbbieknek, érvénytelennek lesz nyilvánítva.

Ez az igazi garancia, rendelje meg most!